New FILM EVENT Les Piles

Us presentem el curt metratge de l’esdeveniment en format Aventura teatralitzada Escaperoom que va tenir lloc al municipi de Les Piles, a la Terra Alta, on grans i petits van gaudir d’una aventura cronológica desde l’época clàsica, passant per L’Alta i Baixa Edat Mitjana, l’época Modernista i l’época Industrial. Amb una gran acollida per part de tots els participants del poble! Gracies a tothom qui ho va fer posible i en especial als organitzadors de l’esdeveniment. https://youtu.be/x8-DRkQK54k

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: